Programma Evariste

Ons programma Evariste is stijlvol en hedendaags.  De metaaldeuren geven een verfijnde uitstraling.  In deze technische fiche vindt u de standaard mogelijkheden. Mocht u op zoek zijn naar andere afmetingen, dan is maatwerk ook mogelijk.

Evariste bibliotheek 3 deuren

Bibliotheekkast of vitrinekast met onderaan 2 deuren en 3 laden.  Het bovendeel heeft twee houten paneeldeuren, en in het midden een metalen deur met glas.  Indien gewenst kan de middendeur ook een houten paneeldeur worden.

Evariste bibliotheek 4 deuren

Ook deze bibliotheekkast heeft een 'Avant Corps', dit wil zeggen dat het middendeel enkele centimers vooruit komt. Zo krijgt een kast meteen een heel aparte uitstraling. 

TV-meubelen

De TV-meubelen bestaan uit 2 of 3 modules, die naar wens ingevuld kunnen worden.  De mogelijke indelingen zijn: deur, lade met open vak, of open vak met legbank. De opening in een module is altijd 36 cm hoog, en 45 cm breed

Dressoirmeubelen

Het dressoirmeubel 4 deuren / 5 laden is met zijn 247 cm breed een eyecatcher, die bovendien ook heel veel bergruimte biedt. De kast met 2 deuren / 4 laden / 2 deuren is 239 cm breed, en heeft centraal 4 grote laden.

In de details herken je het model

Virtienkasten

Alle vitrienkasten hebben één of meerdere glasdeuren, met een metalen kader.  Dezelfde kasten kunnen ook gemaakt worden met een houten deur, wat meteen heel wat meer bergruimte creëert.

De makers

een inkijk in ons atelier. Jozeph is op en top Belgisch vakmanschap. Even Belgisch als Eddy Merckx en Adolphe Sax. Dat merk je aan de fijne afwerking en de bescheiden details. Zoals de afmetingen en de stijlen: die zijn volledig afgestemd op de Belgische woongewoontes en de Belgische voorkeuren. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×